header

Utrinek za lepši dan

Ljuba narava, ostani prijazna nam ljudem! Ti si kruh, ki ga jemo. Ti si dom, kjer živimo. Ti si pljuča, s katerimi dihamo. Ti si raj, v katerem se veselimo življenja ob cvetju in pticah. Ostani prijazna nam ljudem, ljuba narava.

(Phil Bosmans)

Strojno ključavničarstvo Kovač PDF natisni E-pošta

Strojno ključavničarstvo Kovač iz Gorenje vasi je podjetje z dolgoletno tradicijo, saj začetki segajo v leto 1983. Ponujajo rešitve na področju strojnega ključavničarstva. Njihovo vodilo je kakovostna izvedba  strojno-ključavničarskih del in zadovoljstvo njihovih strank.

Vsi izdelki so A-testirani in laboratorijsko pregledani. Gre za dokaj širok spekter storitev, za katera ima nosilec in lastnik podjetja tudi precej izkušenj, ki si jih je nabral pri dosedanjem delu in katero je bilo v največji  meri vezano prav na ključavničarska dela. S svojim delom so ustregli vrsti zahtevnih strank. Izdelujejo večinoma izdelke po naročilu naših strank ter se tako prilagajajo njihovim željam in potrebam. Izdelki po naročilu so jim vedno izziv in možnost pridobitve novega znanja, katerega se je v 30-letnem delovniku nabralo že kar precej. Izdelki po naročilu so tako rekoč njihov zaščitni znak, saj se prek njih vedno znova vračajo zadovoljni kupci, ki jih z veseljem priporočijo svojim znancem in prijateljem...

 • Specializirani so na področju izdelovanja INOX sider za pritrditve suho montažnih fasad, oblog in raznih elementov iz marmorja in granita. Sidre so A-testirane in laboratorijsko pregledane v Mariboru na Univerzi za gradbeništvo in s tem zagotavljajo varnost, kakovost in trajnost.
 • Opravljajo večserijsko izdelovanje fisher vložkov različnih dimenzij.
 • Izvajajo večserijsko valjanje navojev različnih dimenzij po naročilu strank.
 • Izdelujejo tudi točkovne snegolove za kritine Bramac, Bobrovec, Tondach, Creaton in ostale vrste po naročilu.
 • Izdelujejo različne vrste železnih konstrukcij in kovinskih galanterij po naročilu in željah strank.
 • Izdelujejo različne naprave za kmetovanje oziroma kmetijske mehanizacije po naročilu.

Pri njih dobite traktorske nehidravlične in hidravlične naprave za izdelovanje večjega števila butaric naenkrat za krušne peči. Izdelujejo pa tudi ročne enojne naprave oziroma butarnike za izdelovanje butaric za krušne ali centralne peči.

Imajo  dolgoletne izkušnje na področju izdelave izdelkov iz nerjavečega železa INOX in si nenehno prizadevajo za kvalitetno in estetsko dovršene izdelke.

Druge dejavnosti so: obdelava, preoblikovanje kovin, izdelava manjših kovinskih konstrukcij in izdelkov.

Storitveni del obsega:

 • izdelovanje izdelkov iz nerjavečih materialov, RF (Inoks),
 • valjanje navojev tudi iz rostfreja,
 • hladno krivljenje cevi,
 • žaganje,
 • varjenje (CO2-Argon-Tig-Mig),
 • prebijanje, vlečenje, krivljenje, rezanje, izsekovanje, vrtanje...

Kvalitetno opravljene storitve, spoštovanje dogovorjenih rokov ter upoštevanje želja kupcev so glavna vodila in vrednote podjetja.


Bogdan Kovač s.p. Ključavničarstvo

Sestranska vas 59
4224 Gorenja vas

GSM: 068 168 892
GSM: 041 784 052

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Splet: www.kljucavnicarstvo-kovac.si